Digitaliseren films & DVD


Professioneel uw films en DVD laten digitaliseren

De wereld veranderd snel zo ook de opnames die we vroeger maakten vanaf de jaren 60 tot nu. Het digitale tijdperk zorgt ervoor dat uw oude films en opnamen niet meer kunnen worden afgespeeld omdat de apparatuur vaak oud is geworden en deze niet meer worden gemaakt.

Bij Cartridge Depot kunt u terecht om alle oude film formaten: of het nou 8mm, super 8 met of zonder geluid, ook 16 mm kunnen we overzetten naar de digitale wereld. De magnetische formaten zoals VHS, BetaMax, Video2000 en alle kleinere formaten zoals Hi8, mini DV etc etc. doen we ook omzetten naar de nieuwe formaten die dan op USB stick of DVD op ieder pc/laptop of Apple kunnen worden afgespeeld.

Leuk om iemand in de familie of bij oude vrienden cadeau te doen, oude tijden kunnen weer opnieuw bekeken worden en doordat het digitaal is kan iedereen er een copy van krijgen.

Een andere reden om de oude films over te zetten is dat de oude filmdragers met de jaren achteruitgaan. Om gegevens verlies te voorkomen is deze oplossing om alles digitaal te maken ideaal.
Prijzen vanaf 5 euro per Uur met 10 euro opstartkosten…zie onze prijslijst voor meer info of kom langs….we zijn 7 dagen per week open aan het Buikslotermeerplein 190 in de buurt vd HEMA.