Laptops, pc’s en tablets


Laptop kopen? Cartridge Depot verkoopt sinds 2015 ook laptops en pc’s. We leveren uitsluitend modellen van A-merken die voor professioneel gebruik zijn geproduceerd. Dit zijn de toestellen die zeker 10 jaar mee kunnen gaan. Door onze ervaring met printerreparatie kunnen we gericht pc’s, laptops en tablets een 2e leven bieden en uiteraard de klant een voordelig alternatief bieden met functionaliteiten waarmee nog vele jaren goed gewerkt kan worden

De laptops zijn maximaal drie jaar oud en zijn van binnen en buiten goed schoongemaakt. Ze zijn voorzien van een officiële licentie van Windows (windows 7 en 10) en we hebben de nieuwste drivers geïnstalleerd. Ze zijn direct gebruiksklaar en zijn uitvoerig door ons getest en komen met garantie.

We verkopen onze laptops, die nieuw tussen de 1100 euro en 1250 euro hebben gekost, in 3 klasses:

 

C-klasse: Voor thuisgebruik (uur per dag)

Vanaf 195 euro krijgt u een laptop waarmee u voor thuisgebruik brieven kunt schrijven en scannen, e-mailen en internetten. De kwaliteit doet niet onder voor een nieuwe duurdere laptop, alleen de processor is van een generatie terug. Er zit een dvd-schrijver bij en wordt veel door scholieren gebruikt ook om spellen op te doen.

B-klasse: Voor thuisgebruik en opleiding (enkele uurtjes per dag)

Vanaf 285 euro krijgt u laptop waar prijs kwaliteit verhouding erg interessant zijn. Deze professionele laptops beschikken over vele aansluitingen (dvi, usb, vga, 1394E, s-ata) en kunnen met 2e scherm worden uitgerust. Ze zijn te upgraden met een SSD disk vanaf 45 euro. Deze laptops zijn interessant voor intensiever gebruik en met SSD disk super snel. Geschikt voor veelvuldig gebruik voor werk of studie en werken zonder vertraging bij wat zwaardere spellen.

A-klasse: Voor Thuisgebruik, opleiding en werk. (Intensief  gebruik)

Vanaf 375 euro krijgt u een laptop met de beste prestaties in de markt. Sneller en beter dan een nieuwe laptop die meer dan ‘t dubbele kost. Uitstekend geschikt voor het intensieve gebruik van ZZPers, designers en gamers die zware programma’s draaien.

Alle laptops zijn voorzien van Anti-Virus en Open Office. Er kunnen kosteloos van tevoren nog meer programma’s worden geïnstalleerd. Denk hierbij aan Spotify, Skype en Dropbox . U kunt zelf te kiezen!

Tegen meerprijs kunnen de laptops van de A- en B-klasse worden voorzien van een onderhoudscontract of garantie-uitbreiding en ge-upgrade worden met een SSD-disk waarmee deze laptops (en pc’s) tot wel 10 keer sneller worden en waarmee de batterij langer meegaat.

 

PRIJSLIJST:

 

Upgraden: ssd 60 GB incl inbouw                                                          45,-
  ssd 160 GB incl inbouw 90,-
  geheugen 2 GB incl inbouw 35,-
Installaties: windows 7 incl licentie     75,-
  data migratie, bestanden overzetten                             25,-
  back-up besturingssysteem                                             20,-
  antivirus en verwijderen virussen                                   40,-
Onderhoud: nakijken en probleem constateren                                     10,-
  schoonmaken laptop ivm koeling/stof 25,-
  schoonmaken pc ivm koeling/stof 15,-